Lekker de regen in met deze stoere regenjassen

Lekker de regen in met deze stoere regenjassen

Na zo'n droge zomer is het wel even schakelen met de regenbuien die over ons kikkerlandje zoeven. Maar als kind vond je toch niks leuker dan in de plassen springen en buiten spelen in de regen? Mits je hier natuurlijk goed op gekleed bent. Met deze super leuke regenjassen van SEABASS zit je dus helemaal goed. Outfit on point en je blijft lekker droog. Daarnaast wordt de kleding gemaakt van recycled plastic uit de oceaan. Dit is toch win win?! Onze twee favoriete regenjassen zijn:


Stoere kinder regenjas
Jacket Nepal Leopard - SEABASS
 
Leuke regenjas kind printJacket Next Level Kid - SEABASS

UV-beschermende zwemkleding
Ben je de regen nu al beu en heb je nog een vakantie naar een zonnige bestemming voor de boeg in de herfstvakantie? Dan word je ook heel bij van de UV-beschermende zwemkleding van SEABASS, het geen waar het merk eigenlijk om bekend staat. Een modemerk dat UV beschermende zwemkleding maakt van recycled plastic uit de oceaan. Het lijken net toffe outfits, maar het is toch echt zwemkleding. Wist je dat de pakjes zo droog zijn? Je loopt van de zee, regelrecht weer een restaurantje in. Ideaal toch?


UV beschermende zwemkleding jongens


Tijdens een vakantie naar Miami Beach met hun 2 jarige zoontje, werden de eigenaren geconfronteerd met de kracht van de zon op zo'n jong huidje. Na non-stop zonnebrand smeren, gingen ze op zoek naar een mooi comfortable UV shirt. Dat konden ze dus niet vinden. En al snel wet het merk SEABASS geboren. Een stijlvolle collectie UV-beschermende zwemkleding met unieke prints. En dat allemaal gemaakt van recycled plastic uit de oceaan met een fairtrade productie.

UV beschermende zwemkleding meisjes

Voor de stoere kids bieden ze leuke 2-delige UV Swim Sets, zodat ze een outfit hebben voor de hele dag. Hou je meer van klassiek? Dan hebben ze zo ook te gekke one-pice UV Swimsuits, met als inspiratiebron Coco Chanel. Wij zijn fan!Back to blog