Duurzame kinderkleding merken

Duurzame kinderkleding merken

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze maatschappij en dit geldt ook voor de kledingindustrie. Er zijn tegenwoordig veel merken die zich richten op duurzame kinderkleding. Deze merken produceren kleding op een manier die minder schadelijk is voor het milieu en de mensen die eraan werken. In dit artikel vind je onze favoriete duurzame kinderkleding merken.


Maed for Mini

Maed for Mini is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame kinderkleding. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en maakt gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen. Het merk werkt nauw samen met producenten en fabrikanten die dezelfde duurzame waarden delen. Hierdoor kan Maed for Mini erop vertrouwen dat alle kledingstukken op een verantwoorde en duurzame manier zijn geproduceerd.

Duurzame Kinderkleding Maed for Mini

www.maedformini.com

Bobo Choses

Bobo Choses is een Spaans kinderkledingmerk dat bekend staat om zijn speelse en kleurrijke ontwerpen. Het merk werd opgericht in 2008 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende duurzame kinderkledingmerken op de markt.

Duurzame Kinderkleding Bobo Choses

www.bobochoses.com


MARMAR COPENHAGEN

MarMar Copenhagen is een Deens kinderkledingmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame ontwerpen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de missie van MarMar Copenhagen. Het merk gebruikt alleen materialen van hoge kwaliteit en werkt samen met producenten en fabrikanten die dezelfde duurzame waarden delen. Het merk maakt bijvoorbeeld gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen om ervoor te zorgen dat de impact op het milieu zo laag mogelijk is.

Duurzame Kinderkleding MARMAR COPENHAGEN

www.marmarcopenhagen.com

Mini Rodini

Mini Rodini is een Zweeds merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en speelse kinderkleding. Het merk maakt gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen en vermijdt het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Mini Rodini heeft ook een reeks kledingstukken gemaakt van gerecyclede visnetten, wat een positieve impact heeft op de plasticvervuiling in de oceanen.

Duurzame Kinderkleding Mini Rodini


www.minirodini.com

Gray Label

Gray Label is een Nederlands merk dat zich richt op minimalistische kinderkleding. Het merk gebruikt biologisch katoen en vermijdt het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Gray Label heeft ook een "Grijze Collectie" gemaakt van gerecyclede materialen.

Duurzame Kinderkleding Gray Label

 
www.gray-label.com

Back to blog