5 x Duurzame kado tips voor je kind

5 x Duurzame kado tips voor je kind

Vind je het af en toe ook zo lastig om een goed kado voor je kind te bedenken? Je wil niet nog meer plastic de wereld in brengen, maar je wil wel wat geven waar je kind echt blij van wordt en wat het liefst ook nog de ontwikkeling van je kind stimuleert. Daarom zijn we altijd op zoek naar de leukste duurzame kado's. Hieronder vind je onze top 5 leukste duurzame speelgoed van PlanToys

1. Houten Flipperkast
Dit is een van onze absolute favorieten. Dit houten flipperspel is een echte klassieker in een duurzaam jasje. Het spel heeft ook nog een leuke creative twist, want je bouwt zelf het parcour. Ceëer je eigen obstakels door zelf de elastiekjes en de houten pins te plaatsen. Op deze manier verveelt het nooit, want geen een versie is het zelfde. Challenge je broertje of zusje met de door een van jou gebouwde banen. Trek aan het houten stokje en houd de bal zo lang mogelijk in de lucht! 

Leukste Houten Speelgoed Kind

2. Flexibele Dubbelzijdige Autoweg
Ontwerp je eigen autoweg of treinbaan met de Rubber Road & Rail Set van PlanToys, want met deze set kan het allebei. De rubbere autobaan delen zijn super flexibel waardoor je het op elke ondergrond kan spelen. Zo namen wij het mee naar het strand, maar werden er ook banen gebouwd op ons grind pad. Een bijkomende extra is dat deze set ook nog aansluit op de houten trein set van de Ikea. Zo bouw je een nog grotere stedelijke infrastructuur. Vrooooem!

Speelgoed Jongen Flexibele Autoweg

Kado Tips Jongen
3. Houten Wafel Set
Bak je eigen wafels met het houten wafelijzer van PlanToys. Nog wat aarbeitjes en wat stroop erop en smikkelen maar! Ben je een echt kok in spe? Je kan de set ook nog uitbreiden met 11 ander accessoires. 

Duurzaam speelgoed - Houten Wafelijzer van PlanToys
4. Houten Tafelvoetbal
Deze houten tafelvoetbal is toch helemaal te gek!? Lekker compact zodat de kids het overal mee naar toe kunnen slepen en prima om door het door het huis te laten slingeren, want het ontwerp mag er ook wezen. Daag je vriendjes uit voor een potje!

Leuk Houten Speelgoed Kind
5. Muurbal Spel
Ook dit spel vereist creativiteit, een beetje strategisch denkwerk en heel veel concentratie. Daag je zelf uit door verschillende banen te maken met de bijgeleverde elastiekjes. Lukt het jou om het balletje boven te krijgen zonder te vallen?

Wall Ball Game PlanToys

Back to blog