Deze leuke kinder horloges wil je stiekem zelf om doen

Deze leuke kinder horloges wil je stiekem zelf om doen

We zijn helemaal obsessed met de horloges van het Spaanse merk Mini Kyomo. Ze zijn fun, minimalistisch en super stijlvol. Maar zeg nou zelf, deze te gekke kinder horloges wil je toch stiekem af en toe lenen? 

De klokjes hebben een Japans uurwerk en zijn spatwaterdicht. Is je kind weer wild geweest en zit het onder de modderklodders? Ook hier hebben ze over nagedacht. De bandjes kan je namelijk makkelijk ontkoppelen met een klik systeem en zo in de wasmachine gooien op 40˚. De perfecte accessoire voor kleine avonturiers. 

Wil je helemaal je eigen stijl creëren? Bestel dan lose bandjes en mix & match.

Minimalistische kinders horloges

Leren klok kijken
Tegenwoordig is super veel digitaal. Kids zien nauwelijks een analoge klok. Ze leren natuurlijk gewoon op school klokkijken, maar het gaat veel sneller en het is veel leuker als ze het in de praktijk leren. Zo spraken wij met ons zoontje af dat hij om 17:00 uur televisie mocht kijken. Nu was het dus van belang dat hij wist hoe de stand van de klok staat. Ik kan je vertellen, hij begreep de basisprincipes meteen van hele en halve uren meteen ;-)

Ook hier heeft Mini Kyomo over nagedacht. De kinder klokjes hebben namelijk duidelijk leesbare wijzerplaten met een sterk kleur contrast om het leren lezen van de tijd gemakkelijk te maken. Alle uren en stappen van vijf minuten worden uitgeschreven, de minuten ertussen zijn gemarkeerd met kleine puntjes.

https://minikyomo.com/collections/la-mer-2nd-collection/products/sand


Collecties
Mini Kyomo heeft prachtige collecties. Zelf zijn we erg fan van de Friendship 1st Collectie in rustige aardse tinten. Onlangs hebben ze de Party Collectie gelanceerd met feestelijk en kleurrijke ontwerpen. Zo is er voor ieder wat wils. 

Back to blog