Ivar Ikea Hack voor de Kinderkamer

Ivar Ikea Hack voor de Kinderkamer

Pinterest staat vol met Ikea Hacks. En we totally get this! Ikea heeft een mega groot aanbod en met een beetje tweaken heb je soms echt een vondst! Een hot item van de Ikea is de Ivar kast. Een grenen kast die eigenlijk van zichzelf al een plaatje is. Geef de kast een likje verf in dezelfde kleur van de muur van de kinderkamer en tada! Ziet er toch prachtig uit? De kinderkamer krijgt er helemaal een zen-gevoel van en krijgt een Scandinavische tintje. Ook kan je er voor kiezen om de kast in een net iets donkerdere tint van de muur te verven. Zo krijg je een lekker ton-sur-ton lookje.


Ivar kast in een kleur verven kinderkamer Foto: Pinterest

Ivar Hack Verven KinderkamerFoto: Maison Deux

Ivar Inspiratie Kinderkamer
Foto: Pinterest

Ivar Hack ideeën voor de kinderkamer
Photo: TrinesBlend

Hou je van wat meer pit? Dan kan je natuurlijk ook met contrasterende kleuren werken, zodat het kastje er juist uitspringt.


Ivar Ika Hack VervenFoto: Pinterest

Ben je in een creatieve mood en heb je zin om er helemaal je eigen twist aan te geven? Maak dan een mooi schildering. Zoals een mooie sunset, zie ons voorbeeld hieronder. Ook kan je het kastje laten 'dippen'. Dit houdt in dat je alleen de onderkant van het kastje in de verf zet. Of zet de Ivar kast in een naturel basis kleur en maak bij de volgende laag een panter patroon. 

Ivar Hack Ikea IdeeënFoto: Motel Mommy
Back to blog