Op vakantie in eigen land met kinderen

Vakantiepark aan zee in eigen land

Wil je met je gezin op vakantie aan zee in eigen land? Onze eigen eilanden zijn zo gek nog niet! Ontdek het stijlvolle Qurios gelegen op een van onze favoriete waddeneilanden Ameland. De ideale bestemming om tot rust te komen.

Qurios Ameland - Vakantie met kids

Het park is prachtig gelegen naast de vuurtoren, heerlijk in de duinen en op nog geen 5 minuten afstand van de uitgerekte stranden van Ameland. 

Qurios Ameland - Vakantie met kids


Op het park vind je verschillende type cottages met een natuurlijke look en feel. Lekker wakker worden met een ontbijtje op je veranda en een privé 'zandbak' voor de kindjes voor je deur. Wij hadden een huisje vlak naast de speeltuin, ideaal want de kids renden gewoon in en konden zo een beetje hun eigen plan trekken.

Qurios Ameland - Vakantie met kids


Er is genoeg te bleven op Ameland, maar op het park alleen al is er genoeg te doen voor kinderen dankzij de Qurios Club. Zo organiseren ze zeepkisten racen, verkleedpartijtjes of ga je voor het slapen gaan nog even aftoppen in de silent disco. Ben je benieuwd hoe het programma er uit ziet? Klik hier

Selent Disco Qurios Club    Zeepkisten Race Qurios Club

Ook kan je leuke metaaldetectors huren bij de receptie en op zoek gaan naar de letters van QURIOS die verstopt liggen in de speeltuin. Kort om, de kinderen zijn voorlopig wel even zoet.

Qurios Ameland - Vakantie met kids

Back to blog