Op vakantie met kids in een kleinschalig vakantiepark: Het Wylde Pad

Op vakantie met kids in een kleinschalig vakantiepark: Het Wylde Pad

We zijn de vakanties dichterbij huis steeds meer gaan waarderen. En zeg nou zelf, ons eigen landje heeft eigenlijk toch best wel veel te bieden? Daarnaast is een vakantie in eigen land ook lekker makkelijk met kinderen. Je stapt de auto in, neemt al je gear meer, geen tijdverschil, korte reistijd. Hoppa, je bent binnen no time gesetteld, die kids gaan ontdekken en de ouders kunnen aan de borrel. Vacay modus is aan!

Op vakantie in Friesland met kids - Het Wylde Pad

Vorig jaar opende Het Wylde Pad in Friesland haar deuren. Een kleinschalig vakantiepark opgericht door interieur influencer Rachel ‘De Huismuts’ van Sas, haar man Willem en huisvriend Martijn. Ze jaagden hun droom achterna en gingen ervoor. Hun wilde plannen werden al snel vertaald en gerealiseerd in een toevluchtsoord voor jong en oud op een prachtige locatie in Friesland. 

Op vakantie in Friesland met kids - Het Wylde Pad

Er zijn verschillende accomodaties. Zo kan je overnachten in een van de huisjes aan een klein meertje of boek je een verblijf in een van de yurts. Sommige huisjes beschikken over een jacuzzi en alle huisjes zijn voorzien van hangmat. Ideal om lekker te onsstressen. Heb je zin in gezelligheid? Dan kan jej lekker borrelen en snacken in de Wylde Bar. Hier kan je 7 dagen in week terecht 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds laat. Of hang gezellig rondom een van de fire spots en geniet van een gezellig avond. 

Slapen in in yurt in eigen land

Wij ouders weten ook dat wij pas echt vakantie hebben als de kids zich vermaken. En daar hebben de parkeigenaren natuurlijk ook aan gedacht. Zo is er een heerlijke speeltuin voor de 'wylderikken, maar bovenal begeef je je in een prachtige omgeving waar genoeg te ontdekken is is de natuur.

Op vakantie in Friesland met kids - Het Wylde Pad
Back to blog