Ondersteboven in het Instagram museum The Upside Down Amsterdam

Ondersteboven in het Instagram museum The Upside Down Amsterdam

Kinderen zijn onze creatieve helden. In hun brein is niks gek genoeg. Schommelen op een tompoes, zwemmen in een ballenbak met mega badeendjes, interieur dat aan het plafond hangt, je kan het zo gek niet bedenken. En de grap is, The Upside Down heeft het allemaal in het echt! In het interactieve Instagram museum dat Anna Nooshin in 2020 opende, val je van de ene in de andere verbazing.

Instagram Museum Amsterdam - The Upside Down

Het avontuur begint meteen goed. Je stapt in een soort reuze caleidoscoop waar het flink begint te draaien. Eenmaal eruit komt je terecht in de Royal Room, waar de wereld letterlijk op zijn kop staat. Wees je eigen koning of koningin en dwaal door de koninklijke kamer waar alles mogelijk is. Stoelen en kunstwerken hangen aan de plafonds en jij vliegt ondersteboven de kamer door. 


Tiktok Museum Amsterdam

The Upside Down Amsterdam telt zo'n 15 kamers met 25 verschillende decors waar je helemaal los kan gaan met het maken van coole content. De regenboog ballenbak was een van de favorieten samen met de reuze kauwgomballen automaat waar je in kan stappen en met reuze kauwgomballen kan gooien. Verder stapten we nog in een roze private jet, hebben we ons ondergedompeld in moderne kunst geïnspireerd door Piet Mondriaan en nog veel meer. Kortom een bezoekje waard en de tofste content gegarandeerd. Klik, klik, klik!

Mega ballenbak met reuze badeendjes

Top je bezoek af in het instagramwaardige The Upside Down Café. Hier is alles roze met gouden details en is de menukaart om je vingers bij af te likken. Freakshakes, unicorn donuts, groene hamburgers, you name it!

The Upside Down Cafe - Roze Restaurant

Adres
Europaboulevard 5
1079 PC Amsterdam
https://the-upsidedown.com/

Openingstijden
Monday:           10:00 – 19:00
Tuesday:           10:00 – 19:00
Wednesday:     10:00 – 19:00
Thursday:         10:00 – 19:00
Friday:               10:00 – 20:00
Saturday:          10:00 – 20:00
Sunday:             10:00 – 19:00

Back to blog