Lunchen in het restaurant van Ysbrantsz boutique hotel

Lunchen in het restaurant van Ysbrantsz boutique hotel

Vorige week gingen wij een weekendje naar Ameland en besloten ergens onderweg naar de boot een random stop te maken in een stad waar we nog nooit zijn geweest. Hallo Hoorn! Hoewel de stad veel historie kent hadden we niet de tijd om dit te ontdekken. Mocht je hier langer vertoeven, snuif dan meteen wat cultuur op. Je ruikt en voelt namelijk de geschiedenis van de VOC, de WIC en de walvisvaarders. 

Wij hadden onze buikjes gemunt op een lekker tentje en stranden toen bij het restaurant van het prachtige en redelijk nieuwe boutique hotel Ysbrantsz in het hartje van Hoorn. Een duurzaam (gasvrij) hotel met karakteristieke inrichting en oog voor detail. 

Lekker lunchen in Hoorn


In het restaurant wil je ook meteen gaan settelen, want wat een fijn sfeertje. Naast dat ze aan de voorzijde over een terras beschikken met uitzicht op het plein kan je ook in de achtertuin zitten met heerlijk veel groen. Botanisch sfeertje, luf it.

leuk lunchen Hoorn - Ysbrantsz Boutique Hotel

 

Op de lunchkaart staat precies waar je zin hebt. Onze boys kozen voor een huisgemaakte ice tea met een lekkere tosti maatje 'kan ik net op'. The grown ups kozen voor een brioche avocado en een brioche gerookte zalm met gepocheerd eitje. Twee klassiekers die op elke lunchkaart moet staan wat ons betreft. Koffietje ook douce points. Gewoon precies goed.

Leuke lunch tentjes Hoorn


Heb je zin om te shoppen? Dat kan ook helemaal top in het mooie 'winkelrondje' van Hoorn. Helaas waren alle winkels gesloten omdat het hemelvaartsdag was, maar we zagen mooie winkels in mooie karakteristieke pandjes. Een echte aanrader dus.

Back to blog