Leuk uitje kids zomervakantie

Het ultieme zomervakantie uitje voor grote en kleine waaghalzen

Heb je nog wat gaten te dichten in je agenda om de zomervakantie te overbruggen en heb je kids met onuitputtelijke energie? Dan is dit een knaller van een uitje die je niet wilt missen. Want na een een paar keer uitgesteld te zijn door corona strijkt Blow Up Extreme in augustus eindelijk neer in de RAI in Amsterdam. Blijer kan je een kind niet maken, want je kan hier 3 uur lang los gaan in 's werelds grootste opblaasbare attractiepark. 

Maar moet je beginnen? Het attractiepark challenged je met allerlei verschillende obstacleruns, basejumps, springkussen en nog veel meer. Zo zijn er wel 55  verschillende opblaasbare attracties.

Springkasteel kids zomervakantie

Er zijn verschillende hallen voor verschillende leeftijden. Zo is er voor de leeftijd 4-11 jaar van alles te beleven in de Game, Freestyle en Mixed Area. Daag je ouders of vriendje uit in de Gama Area en speel hier met de hele fam super toffe spelletjes zoals 
swingball, klimwanden en time runs of spring er op los op het XXL-springeiland van wel 625 m!

's werelds grootste opblaasbare attractiepark

Een aantal attracties zijn voor 12+ zoals de super uitdagende Cobra. Een 
zeshonderdtweeënzestig meter lange stormbaan. Say what!? Ja je hoort het goed, een ruime halve kilometer lang! Durf jij dit kronkelende monster te trotseren?

Blow Up Extreme Leuke Dingen Doen Zomervakantie

Je kan dit toffe attractiepark bezoeken van 3 t/m 28 augustus in 3 verschillende tijdsloten. Tickets zijn te koop op de website van Blow Up Extreme.
Back to blog