Het grootste skatepark van Nederland in Amsterdam

Het grootste skatepark van Nederland in Amsterdam

Tof uitje voor de sportieve dare devils! Pak je stuntstep, BMX of skateboard en ga naar het spectaculaire skatepark op het Zeeburgereiland van maar liefst 3.100 m2 groot. Het grootste betongesmeerde skatebaan van Nederland ligt in Amsterdam en is werkelijk om door een ringetje te halen. Het ontwerp van het Deense bureau Glifberg+Lykke is echt prachtig. 

skateparken amsterdam

Het skatepark is bedacht voor zowel beginners als gevorderden en is onderdeel van de Urban Sport Zone. Zo vind je ook een padel baan, basketbal veld en nog veel meer. Aan de rand van het skatepark ligt ook een felrood speeltuintje voor de echte kleintjes. Kortom voor de hele familie heb je hier plezier. Houd er wel rekening mee dat het in de middag en in de weekenden erg druk kan zijn en de skaters je om de oren kunnen vliegen. Zelf gaan we bij voorkeur op een studiedag of heel vroeg in het weekend. Dan kunnen de kleine kids een beetje rustig aan klooien. Houden de kids helemaal niet van zelf skaten? Het is ook een aanrader om te kijken. Met een beetje mazzel zie je de nieuwe Tony Hawk voorbij schieten. 

Bluey's Zeeburgereiland

Ook voor de mommies er wat te doen. Namelijk onze favoriete bezigheid koffie drinken! Aan het plein zit een Albert Heijn en koffietentje Bluey's Coffee & Kitchen (Eef Kamerbeekstraat 182. Hier kan je lekke koffie, snacks en sapjes halen. Of swingend binnen lunchen op een schommel. 


Adres:
Eef Kamerbeekstraat 43
1095 MP Amsterdam

Openingstijden:
9.00 tot 22.00 uur. Geen verlichting.

Back to blog