Fun uitje met de kids: LEGOLAND® Discovery Centre

Fun uitje met de kids: LEGOLAND® Discovery Centre

Zijn jouw kids ook zo fan van LEGO®? Dan is dit dé tip voor een super leuk uitje met je kinderen. Na jaren lang wachten was het vorig jaar eindelijk zo ver en opende LEGOLAND® Discovery Centre in Schevingen zijn deuren. Een kidsproof uitje dat stiekem ook best leuk is voor de ouders. Perfect om te bezoeken in de zomervakantie en leuk te combineren met een dagje strand. Plan je bezoek in de ochtend en ga daarna lekker lunchen op het strand bij Patagonia Beach in Scheveningen. 


LEGOLAND® Discovery Centre

Als je aan LEGOLAND® denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan het populaire attractiepark in Denemarken. Echter kan je het hier niet mee vergelijken. LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie van 3000 vierkante meter, gelegen aan de Boulevard van Scheveningen naast SEA LIFE Scheveningen. Het is het zesde indoor speelpark dat LEGOLAND® in Europe heeft geopend.

Dit is wat je kan verwachten in Legoland Scheveningen

Wat kan je er allemaal doen?

Stap in een wereld van LEGO® steentjes, want er zijn maar liefst 1,5 miljoen steentjes gebruikt om deze indoor attractie te realiseren. Er zijn allerlei verschillende zones waar van alles te bleven is voor kinderen van 3 t/m 10 jaar en uiteraard is Scheveningen nagebouwd in lego steentjes. Hieronder een aantal highlights:

Scheveningen nagebouwd in lego steentjes

Build & Test

In de bouw- en testruimte kunnen kids los met hun creativiteit. Bouw jij de snelste raceauto? Test jouw creatie en race tegen je broertje, zusje of vriendjes! Ook leuk, bouw je eigen gebouw en test of hij stevig genoeg is. Druk op de rode knop en laat het gebouw flink shaken. Blijft hij overeind staan of moet je een nieuwe bouwen. 

Build & Test Legoland

4D Cinema
Klaar voor een bonk actie? Bekijk een van de films in de LEGO® 4D bioscoop. Zet je 3D bril op en stap in de Lego wereld vol met speciale effecten. Het lijkt alsof je in de film wordt gezogen. Zo vliegen de hot dogs uit het bioscoopscherm en wordt je natgespoten door een brandweerslang.

LEGO® NINJAGO® trianing zone
Vecht tegen het kwaad in de wereld van Ninjago en ontwijk de lasers. Dit was de lievelingszone van ons zoontje van 8 jaar. Die kon geen genoeg krijgen van dit interactieve labyrint.

Toffe kinder uitjes

Imagination express
Dit was dan weer de favoriet van ons andere zoontje van 5 jaar en stiekem deze wij ouders ook fanatiek aan het strijden. Je stapt aan boord van de imagination express en zwaait met een toverstaf om zoveel mogelijk punten te scoren. Wie van de familie scoort de meeste?

Leuke kinder uitjes

Daarnaast zijn er nog allerlei andere dingen te ontdekken, worden er ook creative workshops gegeven en is er uiteraard ook een LEGO® winkel. Leuke tip, je kan hier ook je kinderfeestje geven!  


Openingstijden
Maandag t/m zondag van 10:00 - 16:00

Kaartjes zijn te koop op de website van LEGOLAND® Discovery Centre.

Back to blog